Klik hier voor gratis verzending!
  • Maak kans op leuke prijzen!

Maak kans op leuke prijzen!

De leukste

winacties

Maak kans op leuke prijzen!

Alle lopende winacties

Bekijk hieronder alle lopende winacties!

Maak kans op een glamping kit met Colorista t.w.v. €250!

Creëer de ultieme festivallook met Colorista! Koop 2 Colorista producten in de winkel en ontvang een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Deze actie begint op 8 juli 2019 en eindigt op 21 juli 2019. Je kunt je actiecode invullen t/m 28 juli 2019.

Meer info

Maak kans op een verblijf voor twee in een exclusief ijshotel!

Bij aankoop van 4 Axe producten in de winkel of online maak je kans op een verblijf voor twee in een exclusief ijshotel. In de prijs zitten 1 overnachting en vliegtickets voor twee personen inbegrepen. Deze actie begint op 8 juli 2019 en eindigt op 21 juli 2019. Je kunt je actiecode invullen t/m 28 juli 2019.

Meer info

Maak kans op 2x een set van 2 fietsen t.w.v. 300!

Koop 2 Ambre Solaire producten in de winkel en ontvang een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Wie weet maak jij deel uit van de 2 gelukkige winnaars die een set van 2 fietsen (afmeting: 1 large en 1 medium) ter waarde van €300 mogen winnen. Deze actie begint op 8 juli 2019 en eindigt op 21 juli 2019. Je kunt je actiecode invullen t/m 28 juli 2019.

Meer info

Meedoen?

Wil je meedoen aan de winacties? Bekijk dan hieronder hoe je mee kunt doen.

  • Producten gekocht in de winkel?
    In de winkel ontvang je een 2e kassabon met daarop jouw win-/activatiecode. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen. 
  • Producten online gekocht?
    Heb je een online bestelling geplaatst, dan is je ordernummer jouw win-/activatiecode. Bekijk hier je ordernummer. Vul deze code in op de actiepagina van de actie waaraan jij mee wilt doen.