product

Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening Tandpasta

75ml
Gratis mini tandpasta
5
.
79

Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening Tandpasta

75ml

5
.
79
Op voorraad Bestel gemakkelijk online

Prijs per liter € 77,20

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent.

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Spaar automatisch punten met jouw extra voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening Tandpasta beschermt je gevoelige tanden en vebetert de conditie van je tandvlees.

Twee keer per dag poetsen met deze tandpasta zorgt voor 24/7 bescherming bij gevoelige tanden en een effectieve reiniging. De tandpasta bevat fluoride dat tandglazuur versterkt en helpt beschermen tegen cariës. Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening tandpasta heeft een frisse muntsmaak.

Gevoelige tanden?
Als je last hebt van gevoelige tanden, heb je waarschijnlijk blootliggend tandbeen. Bij blootliggend tandbeen kan koud of warm eten en drinken de zenuwen prikkelen en dat kan gevoelig zijn. Tandbeen dat beschermd wordt door tandglazuur of tandvlees, kan bloot komen te liggen door te hard poetsen, tandenknarsen en/of tanderosie.

Gebruik Sensodyne Gevoeligheid en Tandvlees als dagelijkse tandpasta:
• De tandpasta heeft een tweevoudige werking
• De formule biedt bescherming bij gevoelige tanden, 24 uur per dag, 7 dagen per week
• Helpt de tandvleesconditie te verbeteren
• Helpt de natuurlijke witheid van je tanden te herstellen
• Verwijdert tandplak bij tweemaal daags poetsen en bevat fluoride dat helpt beschermen tegen cariës

Hoe gebruik je Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening Tandpasta?
Volg altijd de aanwijzingen op het etiket. Poets twee keer per dag en niet vaker dan drie keer. Slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Gevoelige tanden kunnen wijzen op een onderliggend probleem dat snel behandeling vereist. Raadpleeg een tandarts als de verschijnselen aanhouden of verergeren.

EAN code: 5054563050366

Lees meer

Lees minder

Reviews

Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening Tandpasta heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 27.
Rated 5 van de 5 door uit Wat een fijn product Al heel erg lang last gehad van gevoelige tanden, met deze tandpasta was dat na een week of 2 helemaal verdwenen, de smaak is een lijkt een beetje op kaneel en hij schuimt niet zo fris, maar dat neem ik op de koop toe. Zou het zo nog een keer kopen.
Datum plaatsing: 2019-04-27
Rated 5 van de 5 door uit Top pasta. Heerlijke tandpasta. Doet echt wat hij beloofd. Tandvlees is echt veel rustiger en tandplak lijkt minder. De smaak is prima. Lekker fris maar zeker niet heel erg.
Datum plaatsing: 2019-04-26
Rated 5 van de 5 door uit zacht voor mijn tandvlees Wat een heerlijke tandpasta! Mijn tandvlees is veel "rustiger" en mijn tanden voelen beter aan (minder gevoelig)... de tandplak lijkt minder aanwezig dan voor het gebruik van deze tandpasta. De smaak is niet zo "scherp" als bij andere sensodyne tandpasta's.
Datum plaatsing: 2019-04-26
Rated 5 van de 5 door uit Doet wat het beloofd! Ik vind dit een fijne tandpasta met een lekkere smaak, mijn tanden zijn zichtbaar witter en voelen gladder gedurende de dag! Deze blijft standaard in mijn badkamer!
Datum plaatsing: 2019-04-25
Rated 5 van de 5 door uit Fijn product voor mijn gevoelige tanden Ik gebruik Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees Whitening sinds drie weken en tot nu toe ben erg enthousiast over het product. Mijn tanden zijn minder gevoelig bij koud, dit merkte ik laatst toen ik een ijsje at met mijn kinderen. Ook vind ik de smaak lekker neutraal, wat ik als erg prettig ervaar. Ik houd niet van die hele uitgesproken en overheersende tandpasta smaken. Mijn vrouw had laatst zelfs het idee dat mijn tanden al wat witter waren geworden. Al met al ben ik erg enthousiast en zal ik niet snel overstappen op een andere tandpasta.
Datum plaatsing: 2019-04-24
Rated 5 van de 5 door uit Goede smaak en minder last Deze tandpasta gebruik ik nu een kleine maand en ik ben er goed over te spreken. De smaak is fijn: niet te sterk en lekker fris. Bij mijn vorige tandpasta kreeg ik altijd een droge mond na het tandenpoetsen, maar bij deze Sensodyne heb ik daar geen last meer van. Ik heb ook minder last van gevoelige tanden. Happen in een ijsje lukt me nog steeds niet, maar ik merk dat mijn tanden minder koudegevoelig zijn. Het whitening effect is ook zichtbaar. Het geeft me een algeheel fris mondgevoel. Voor mij is dit de juiste tandpasta.
Datum plaatsing: 2019-04-24
Rated 5 van de 5 door uit Fijne tandpasta voor gevoeligheid en tandvlees Ik gebruik deze tandpasta nu ongeveer drie weken. Ik vond de tandpasta eerst wel even wennen omdat het een soort van slijmerig laagje achterlaat op mijn tanden en op mijn tandvlees. Maar dit blijkt wel effectief en het ergste was na ongeveer 10 dagen verdwenen. Mijn tanden lijken niet meer zo gevoelig te zijn. Ik heb zelfs al weer een ijsje gegeten zonder pijn. Mijn tandvlees bloed ook niet, dus ik ben tevreden. Of mn tanden echt witter zijn geworden weet ik niet zo goed. Het lijkt wel zo, maar dat vind ik moeilijk te zeggen
Datum plaatsing: 2019-04-24
Rated 4 van de 5 door uit een nieuwe tandpasta tandpasta is grover van structuur dan dat ik gewend ben, maar tijdens het poetsen merk je hier niets van. Tandpasta doet wat het belooft heb minder last van bloedend tandvlees. Smaak is goed en heeft geen nare nasmaak. Mijn man en dochter poetsen er ook mee en geven aan dat ze het een fijne tandpasta vinden en doet wat het beloofd
Datum plaatsing: 2019-04-24
Rated 4 van de 5 door uit Gevoeligheid een stuk minder door de tandpasta Ik gebruik deze tandpasta nu ongeveer twee weken. Het bevalt goed. De tanden voelen schoon en glad aan na het poesten, fijn. En na een paar dagen merkte ik al dat mijn tandvlees echt minder gevoelig is. Koffie lekker warm drinken, een glad koud water kan nu ook. De ultieme test moet nog komen, een ijsje. Het weer is er goed voor dus dat zal niet lang meer duren. De tandpasta laat een fijn fris gevoel na wat best lang aanhoudt na het poetsen. Het gebruik is zuinig, ik poets elektrisch. Ik schrok in eerste instantie van de prijs, maar je doet heel lang met een tube, zeker als je elektrisch poetst. Het whitening effect, ja wat moet ik daar van zeggen? Was het maar waar. Maar als ik in de spiegel kijk, zie ik een frisse glimlach :) En daar doen we het voor toch? Over deze tandpasta ben ik zeer tevreden. Een fris en schoon gevoel zonder schurende werking en het allerbelangrijkste veel minder gevoelig voor koud en warm! Ik ga een zomer tegemoet met mooie glimlach en kan heerlijk ijs eten.
Datum plaatsing: 2019-04-24
Rated 4 van de 5 door uit mooinieuw produkt Een goed gebit is essentieel in het leven en dan zit je niet te wachten op gevoelige tanden en pijnlijk tandvlees. Dat wil je voorkomen of daar wil je vanaf. Ik heb de afgelopen weken Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees ontdekt. Weer een nieuwe tandpasta die beweert de oplossing te zijn voor deze problematiek waar veel mensen last van hebben. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende tandpaste geprobeerd en over al die tandpasta’s is wel wat te zeggen. En dus ook over deze nieuwe Sensodyne. Laat ik beginnen bij de verpakking. Daar is niks mis mee. Fijne tube en geen rare dop of zo. Omdat ik nog niet aan het eind van de tube ben, weet ik niet hoe de laatste restjes eruit komen (vaak namelijk heel slecht waardoor er best wel veel pasta achter blijft die je dan onhandig eruit moet schrapen), maar het begin is goed. Ook de smaak is goed: neutraal, niet te zout te mintig of mentolachtig. Maar het belangrijkste is natuurlijk of het werkt. Ik ben geen deskundige, maar ik heb het gevoel van wel. Mijn tanden voelen gladder aan, lijken iets witter, maar vooral bij koud eten heb ik wat minder last van mijn tanden. Nu had ik niet de illusie dat na 3 weken en poetsen mijn problemen zouden zijn opgelost met Sensodyne Gevoeligheid & Tandvlees, maar ik ben heel hoopvol. Blij met dit nieuwe product!
Datum plaatsing: 2019-04-24
Rated 2 van de 5 door uit Whitning werkt de rest helaas minder Voor gevoelige tanden al jaren sensodyne gebuikt. Helaas is dit product toch anders, waardoor binnen 2 weken mijn tanden weer extreem gevoelig waren. Daarnaast is de smaak niet geweldig. Wel vond ik dat mijn tanden er witter uitzagen na 2 weken gebruik.
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 3 van de 5 door uit Goed product om een keer te proberen Al jaren heb ik last van gevoelige tanden en tandvlees. Tot ik deze Sensodyne tandpasta zag. Deze wilde ik graag een keer proberen. In de reclame gaf de tandpasta aan dat het voor gevoelig tandvlees en witte tanden is. Ik gebruik de tandpasta nu een paar weken. In het begin vond ik de smaak een beetje vreemd. Dat went nu vanzelf. Ik kan niet zeggen dat mijn gevoelige tandvlees nu beter is. Ik blijf het nog een paar weken testen. Misschien heeft het de tijd nodig.
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Fijn product Last van gevoelig tandvlees dus nooit een whitening tandpasta durven te gebruiken. Deze tandpasta werkt perfect, geen last van pijnlijk tandvlees en toch een goed schoon en fris gebit. Lijkt niet alsof je een bleeksessie hebt ondergaan maar het maakt je tanden goed wit en schoon. De smaak van de tandpasta is prima lekker menthol achtig. Prima tube in prima verpakking. Erg blij mee
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 4 van de 5 door uit Niet beter dan de andere sensodyne We poetsen altijd met sensodyne en werden verleid door de introductie aanbieding. Ons gezin poetst er nu ongeveer 3 weken mee en we kunnen alle 3 niet zeggen of het aantoonbaar beter of slechter is dan de andere varianten. We poetsen normaal met een variant zonder whitning en merken nu geen verschil. Het is wel een lekkere tandpasta met een milde smaak waarvan je toch een frisse adem hebt. Ik zou niet specifiek voor deze variant kiezen.
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Witte tandenpasta met een frisse smaak. Met een viermaandelijks bezoek aan de mondhygieniste, is het me elke keer pijnlijk duidelijk: mijn tanden hebben zorg nodig. En dat moet ik halen uit goed poetsen, raggen en slim eten. Dat goed poetsen, dat is meer dan de instructie van de tandarts of de mondhygieniste. Het is ook welke tandenpasta je daarbij gebruikt. Deze Sensodyne gevoelig en tandvlees leek me een goede keus. Ondanks al het harde werk, heb ik regelmatig bloedend tandvlees, en ijsjes zorgen niet alleen voor een brainfreeze, maar ook voor pijn in mijn mond. Zonde, en het werd tijd om te kijken of een andere tandenpasta beter zou helpen. Sensodyne is allereerst een volledig witte tandenpasta, en dat ziet er een stuk frisser uit – zonder allerlei chemische kleurstoffen of andere toevoegingen. het is nogal een stevige tandenpasta, wat fijn is omdat het goed op je borstel blijft zitten. De smaak is fris: niet te sterk, maar wel zodanig aanwezig dat je na afloopt echt wel proeft dat je mond schoon is. Nog belangrijker is natuurlijk het resultaat. En dat mag er zijn. De tanden zijn goed schoon en ik merk dat ik bij het raggen minder last heb van bloedend tandvlees, en dat het eerste ijsje van deze zomer ook aan de ‘gevoelige’ kant kon eten. Dat vier weken een andere tandenpasta al zo’n verschil kan maken! Is er dan alles positief aan deze tandenpasta? Bijna. Want terwijl de dop van hard en stevig is, hebben ze voor de tube zachter plastic gebruikt. Het gevolg daarvan is, dat hij er nogal raar uitziet op de wastafel. Maar dat is dan ook het enige!
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Prima Een goede tandpasta, tandvlees is minder gevoelig, de tandpasta heeft een fijne smaak, en de tube is gebruiksvriendelijk. Het zgn whitening effect zie ik niet echt .....
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Gevoeligheid tandvlees verleden tijd Nu enkele weken dit product in gebruik en ervoor ervaarde ik pijn rondom mijn tandvlees. Nu is het helemaal weg. Erg fijn. De smaak is ook erg fijn. Het heeft een beetje een zoete smaak.
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 4 van de 5 door uit Gevoelige en witte tanden? Iets kouds drinken, een ijsje, ja soms zelfs de koude wind deed pijn aan mijn tanden, daarom gebruikte ik al een tijdje tandpasta voor gevoelige tanden. Het liefst wou ik natuurlijk ook wittere tanden hebben, maar kan dat wel, zijn extra whitening tandpasta's niet te agressief? Daarom was ik blij om deze tandpasta te testen. De eerste keer was ik vooral verrast door de smaak, een beetje fruitig, maar toch ook lekker fris naar mint. Ik kon er snel aan wennen. Tegen de gevoeligheid van mijn tanden helpt deze tandpasta goed, maar of de tanden ook echt witter zijn geworden is moeilijk te zien. Tijdens en na het poetsen had ik een aangenaam mondgevoel, niet te veel schuim, niet te uitgesproken smaak. Alleen de dop kan beter aan een kant vastzitten zoals bij een klepje, zodat je die niet kunt kwijtraken.
Datum plaatsing: 2019-04-23
Rated 5 van de 5 door uit Erg goeie tandpasta Wat een fijne tandpasta is dit! De smaak is lekker fris en ik merk dat mijn tanden en tandvlees veel minder gevoelig is. Ook merk ik dat bij het tanden stoken mijn tandvlees helemaal niet meer bloed. De kleur van mijn tanden is ook zichtbaar witter. Al met al ziet mijn hele gebit er mooier en gezonder uit. Erg aan te bevelen tandpasta dit!
Datum plaatsing: 2019-04-23
  • y_2020, m_5, d_27, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_27
  • loc_nl_BE, sid_4663352, prod, sort_[SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_kruidvat-be
  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 137ms
  • REVIEWS, PRODUCT