Klik hier voor gratis verzending!
Ga nu op een 3- of 4-daagse stedentrip of geniet 5 dagen van een heerlijke zonvakantie. Wees er vliegensvlug bij!

3- of 4-daagse stedentrip, keuze uit de volgende steden: Londen, Valencia, Rome, Milaan, Venetië, Bologna, Praag, Sofia, Krakau, Riga
5 daagse reis, keuze uit de volgende bestemmingen: Palma de Mallorca, Girona (Costa Brava), Malta, Thessaloniki, Pescara, Ancona

Klik hier voor alle actievoorwaarden.
Bekijk hier de meest geboekte hotels per bestemming. (Let op! Op basis van beschikbaarheid wordt altijd het beste hotel voor jou geboekt.)
Heb je andere vragen, misschien vind je ze hier.

3-daagse stedentrip

De 3-daagse stedentrips zijn helaas niet meer te bestellen

Actiebanner_200x252_001_Afgelopen.png

4-daagse stedentrip

De 4-daagse stedentrips zijn helaas niet meer te bestellen

Actiebanner_200x252_002_Afgelopen.png

5-daagse zonvakantie

De 5-daagse zonbestemmingen zijn helaas niet meer te bestellen

Actiebanner_200x252_003_Afgelopen.png

Activatiecode verzilveren?

Klik hier om je activatiecode te verzilveren

Actiebanner_252x252_Algemeen.jpg

• Koop je reisvoucher in de winkel of online van 1 april 2019 t/m 5 mei 2019. (Een reisgezelschap dient uit minimaal 2 personen te bestaan en uit maximaal 10 personen.)
• De activatiecode kun je verzilveren van 1 april 2019 t/m 31 augustus 2019 (minimaal 14 dagen voor vertrek).
• Het kan een paar uur duren voordat een online gekochte vouchercode in je mailbox terecht komt. Kijk ook goed in je SPAM-box.
• Klik op de button hiernaast om je activatiecode te verzilveren. Let op! Ook een online gekochte voucher moet je nog verzilveren.
• Na het kiezen van je bestemming, vertrekdatum en luchthaven heb je ook de mogelijkheid om extra’s bij te boeken. Zie hier alle optionele extra’s.
• Na verzilvering ontvang je een boekingsbevestiging in je mail. (Let op! Het is na verzilveren niet meer mogelijk om je reis te wijzigen)
• Let op: punten zijn alleen in de winkel in te wisselen


Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Flywise. Op deze site voer je de vouchercode in om een boeking te maken. Flywise is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Flywise te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.