Klik hier voor gratis verzending!
  • Persberichten

Persberichten

Header-OverKruidvat_001.jpg

A.S. WATSON BENOEMT ED VAN DE WEERD TOT CEO VAN A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY BENELUX


Renswoude, 17 mei 2019 - A.S. Watson benoemt met ingang van 1 juli 2019 Ed van de Weerd als nieuwe CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Deze benoeming volgt op de beslissing van Gerard van Breen om de organisatie na veertien jaar te verlaten.


Klik hier voor de foto van Gerard van Breen

Klik hier voor de foto van Ed van de Weerd 


Lees het bericht

 


KRUIDVAT STOPT MET VERKOOP TABAKSPRODUCTEN


Antwerpen, 4 januari 2018 - Kruidvat is de eerste grote retailer die deze beslissing neemt. Binnen het jaar stopt Kruidvat de verkoop van tabaksproducten in ruim twee derde van haar winkels, de overige winkels volgen in 2019.


Lees het bericht

 


KRUIDVAT CREËERT EEN NIEUW UITERLIJK VOOR DE PURE LIJN ÉN INTRODUCEERT MICELLAIR WATER


De adolescentenlijn van Kruidvat, Pure, is in een nieuw jasje gestoken én introduceert een nieuw product: micellair water. De lijn heeft een nieuw fris design gekregen met behoud van de vertrouwde ingrediënten. Deze lijn is geschikt voor de jonge, vette tot gemengde huid. Het nieuwe micellair water is een gemakkelijk product om de huid effectief mee te reinigen.


Lees het bericht

 NIEUW KRUIDVAT FILIAAL IN FRAMERIES OPENT DE DEUREN!


Kruidvat opent op dinsdag 30 oktober een nieuw filiaal in Frameries (Route Nationale 545). In de nieuwe winkel kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten en staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma. De winkel biedt een uitgebreid assortiment van de bekende merken, producten van het Kruidvat eigen merk en een aantal exclusieve merken. De opening van de winkel wordt gevierd met een aantrekkelijke openingsactie waarbij een minuut gratis winkelen te winnen is.


Lees het bericht

 BROWLICIOUS MET KRUIDVAT BROW TATTOO


Sta jij ook elke dag voor de spiegel om je wenkbrauwen in te kleuren? Vanaf nu is dat niet meer nodig. Kruidvat introduceert Brow Tattoo waarmee jij perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen creëert met een langdurig effect van drie tot vijf dagen!


Lees het bericht

 KRUIDVAT BRENGT CHARCOAL GEZICHTSREINIGINGSDOEKJES UIT


Houtskool is niet meer weg te denken uit de beautywereld. Het is een natuurlijk ingrediënt dat onzuiverheden op de huid verwijdert. Kruidvat breidt nu haar Originals Charcoal lijn uit met zwarte gezichtsreinigingsdoekjes.


Lees het bericht

 NIEUW KRUIDVAT FILIAAL IN BRUSSEL OPENT DE DEUREN!


Kruidvat opent vandaag een nieuw filiaal in Brussel (Nieuwstraat 123). In de nieuwe winkel kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten en staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma. De winkel biedt een uitgebreid assortiment van de bekende merken, producten van het Kruidvat eigen merk en een aantal exclusieve merken. De opening van de winkel wordt gevierd met een aantrekkelijke openingsactie waarbij een minuut gratis winkelen te winnen is.


Lees het bericht