Klik hier voor gratis verzending!
  • Luiers & Verschonen

Luiers & Verschonen

Een luier heb je in verschillende soorten, maten en merken. Kijk goed naar welke luier het beste bij jouw kindje past. Vakantie gepland? Bekijk dan eens alle zwemluiers. Behalve luiers bieden we ook een ruim assortiment babydoekjes en luieremmers: wel zo hygiënisch!

Kies uit alle baby- en luier aanbiedingen:

Luiers - Luierbroekjes & Pyjamabroekjes - Zwemluiers - Babydoekjes

Luiers

Bekijk alle luiers

Luierbroekjes

Bekijk alle luierbroekjes

Pyjamabroekjes

Bekijk alle pyjamabroekjes

Zwemluiers

Bekijk alle zwemluiers

Babydoekjes

Bekijk alle babydoekjes

Matrasbeschermers

Bekijk alle matrasbeschermers

Welke maat luier heb ik nodig?

De maat van een luier is gebaseerd op het gewicht van je kindje. De ene baby is bij de geboorte al wat zwaarder dan de andere baby, waardoor de maat van de luier bij een pasgeboren baby kan verschillen. Wordt je kindje bijvoorbeeld te vroeg geboren, dan heeft hij of zij luiermaat 0 nodig. Weegt jouw kindje bij de geboorte tussen de 2 en 5 kg, dan kun je maat 0 overslaan en direct met luiermaat 1 beginnen. Daarnaast groeien baby's ook na de geboorte natuurlijk niet even snel, waardoor het lastig is om een luiermaat aan een leeftijd te koppelen.

Hoe weeg ik mijn kindje?

Om te wegen hoe zwaar je baby is, kun je eerst zelf op de weegschaal gaan staan en daarna samen met je baby. Het verschil in aantal kg is het gewicht van je baby. Je kunt nu de luiermaat bepalen!